Сайт вчителя математики та основ здоров'я Ткачук Інни Володимирівни
 
Якщо вас турбують педагогічні проблеми, цікавлять нові методичні прийоми, приваблює розмаїття шкільного життя або ви бажаєте знайти щось корисне, то я рада вітати кожного на сторінках мого сайту.
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Besucherzahler
счетчик посещений

Новости

Новости: 1141
21.09.2015

День миру

Потрібен мир – тобі й мені І всім на світі дітям! Не тільки вранці навесні Нехай нам сонце світить. Потрібен мир, трава в росі, Усміхнений нащадок. Потрібен мир усім-усім, Отриманий у спадок.
21.09.2015

Харківщині - 250 років

Мила наша Слобожанщино! Жодного сумнiву не маємо у тому, що ти – один з мальовничiших куточкiв України, де повiтря напоєне вишневим та медовим ароматом, яблуневим нектаром, заколисане тихими ясними зорями. Так, Харкiвщина – то наша рiдна земля, квiтуча i спiвуча, талановита i прекрасна. Прекрасна своїми чудовими краєвидами, мiстами -велетнями i затишними селами, прекрасна щедрими i щирими людьми. Харківщина - моя батьківщина, Як радіє тут кожна хатина, Коли білі красиві садки Одягаються в диво - вінки. Тут у нас поля родючі, Пташки веселі і співучі, В парках є дуби кремезні, Дуже-дуже величезні. В гаю тендітні квіточки, Немов маленькі діточки, Пнуться й тягнуться до сонця, Мовби промінь до віконця, В полі соняшник цвіте – Все за сонечком іде. Над водою веброліз, Ну й багато в нього кіс! Вздовж дороги - кущ калини, Що сміється серед днини, А іще краси, краси, - Шепчуть луки і ліси. Та і я усім кажу: Я ж в душі все це ношу І узимку , і весною. Краю мій, я лиш з тобою!
05.09.2015

Перший раз у перший клас

1 вересня 2015 року ми вперше переступили поріг нашої школи.
12.06.2015

English summer camp

За період роботи мовного табору “The Sunshine” було проведено такі заходи: • Колективна творча робота. Міні-проект. «Ура, канікули!». Обери улюблений спосіб відпочинку. • Перегляд мультфільмів та серіалів англійською мовою. • Конкурс скоромовок. • Весела граматика. Повторення порядкових числівників, займенників. • Конкурс «Знавці приказок». • Відгадування ребусів і загадок. • «Tea Party». Чайна вечірка. Знайомство з чайними традиціями Великобританії. • Лексичне лото. Гра «What must I do?» Повторення вивченої лексики в ігровій формі. • Заочна подорож до Лондона. • Вікторина «Визначні місця Лондона». • Подорож у казку. «Goldilocks». Перегляд мультфільму з виконанням відповідних завдань. • Правила безпечної поведінки. Перегляд роликів та вивчення правил безпеки та здорового способу життя англійською мовою. • Розучування пісень«Yesterday», «When I Go to the Park». • Інсценізація казок. «Tree Little Kittens», «Was It His Grandmother?», «The Flower Meeting».
28.05.2015

Справжній урок непоказної мужності

«З Україною у серці!» – таку назву мав урок мужності, що пройшов у 5-А та 5-Б класі. До нас завіти шановані гості – випускники нашої школи, а нині волонтери Адіжан Ольга Анатоліївна, Кучеренко Олександр Олексійович та Ситник Юрій Вікторович. Це вони разом із однодумцями – Гайдаш Т.М., Завгороднім В.М., Мірошніченком В.С., Костіним Ю., Соляником В.В., Чехутою А.І. – у ці важкі часи розгорнули активну кампанію зі збору коштів на підтримку Збройних сил. Наше місто, як і всі українці, допомагає воякам, адже ми – єдина країна!
21.05.2015

Долучаємося до всеукраїнської акції "День української вишивапнки"!

У містах України 21 травня пройшов День вишиванки всеукраїнським флешмобом "Всі у вишиванках".
07.05.2015

Свята Перемога

Для більшості мешканців Барвінкового День Перемоги – це світле свято гордості за нашу країну, наш народ. В школі волонтерськими загонами вивчено потреби ветеранів Другої світової війни, дітей війни, учасників тилу та надана допомога в упорядкуванні їх присадибних ділянок, придбанні продуктів харчування. Організовано роботу інформаційно-книжкової виставки: “Герої, ми завжди пам’ятаємо ваші імена”, «Меморіали Харкова (Висота Маршала І.С. Конєва – Дробицький Яр – Лісопарк)», «Соколово - Таранівка». Проведено екскурсії до шкільного історико - краєзнавчого музею. Пройшли уроки пам’яті «Війна і пам'ять поколінь», класні години з тем: «Наш край у роки Другої світової війни», «Герої живуть вічно», «У моїй родині був солдат», «Якою ціною було завойоване щастя…», «Ордени і медалі моєї родини», «Мужність і відвага крізь покоління». Відбулося величне свято «Свята Перемога» з запрошенням ветеранів війни, дітей війни, учасників тилу. Хвилиною пам’яті вшанували учні школи та гості свята загиблих. Діти вручили ветеранам квіти, символічних журавликів та пообіцяли пам’ятати героїчні подвиги в ім’я Перемоги та мирного життя наступних поколінь. Цікавою була для учнів читацька конференція «Солдатський трикутник – жива історія війни». Відбувся перегляд фільмів, які відображають події Другої світової війни. В школі пройшла акція «Мак пам’яті».
05.05.2015

Сорт протягом життя

В м. Золочів на базі Золочівської дитячо-юнацької спортивної школи Золочівської районної державної адміністрації за адресою: вул. 8 Березня, 5 в рамках обласних щорічних спортивних змагань «Спорт протягом життя» відбулися змагання з легкоатлетичного чотирьохборства серед учнів загальноосвітніх шкіл. Юні спортсмени нашої школи взяли в них участь і ввійшли в п’ятірку кращих. Молодці! Так тримати!
29.04.2015

День Цивільного захисту в школі

Щоб навчити дітей діяти зібрано та рішуче, не розгубитися у випадку виникнення надзвичайних ситуацій в школі відбувся День цивільного захисту. Учні та педагогічний колектив школи удосконалили свої теоретичні знання і практичні навички щодо дій в умовах екстремальних ситуацій, перевірили здатність грамотно і чітко діяти, щоб захистити своє здоров'я та життя. Одним із етапів була евакуація школи: по сигналу «Увага всім!» школярі і колектив школи зібрались на подвір’ї, де було оголошено план проведення Дня цивільного захисту. учні і вчителі продемонстрували обізнаність і підготовку з цивільного захисту населення на випадок надзвичайних ситуацій. На годинах спілкування у цікавій та змістовній формі класні керівники розповіли дітям про необхідність дотримання правил пожежної безпеки в побуті, під час подорожі до лісу та про небезпеку, яку несуть у собі вибухові знахідки, план дій під час радіаційної небезпеки, про правила поведінки на водоймах; провели вікторини «Основи поведінки учнів у надзвичайних ситуаціях». Протягом дня учні мали змогу переглянути навчальні мультфільми та фільми; виставки плакатів, стіннівок, малюнків; практично ознайомитися із засобами захисту органів дихання та шкіри. Медсестра Рубан О.А. разом з учасниками шкільної агітбригади МНС продемонстрували надання першої медичної допомоги для дітей. Пройшла в цікавій формі і комбінована естафета з елементами виконання нормативів, контрольних завдань за програмою „Цивільний захист” та ввідної радіаційної небезпеці. Хочеться подякувати нашим гостям – представникам 61 Державної пожарної рятувальної частини! День цивільного захисту під гаслом «Допомогти! Врятувати! Запобігти! Бути обізнаним!» проведено цікаво та повчально. Усі переконалися в тому, що отримані знання знадобляться у повсякденному житті.
27.04.2015

Чорнобильська трагедія — навічно в пам’яті народу

В історії нашого багатостраждального народу чимало скорботних дат, спогад про які пронизує сердце гострим болем. Одна з них - 26 квітня 1986 року, коли над квітучим Поліссям здійнявся в нічне небо зловісний вогонь радіаційного вибуху. Проте Чорнобиль і досі є незагоєною раною. Ця трагедія забрала життя багатьох людей, завдала шкоди здоров'ю мільйонів українців. Її наслідки ще відчуватимуть на собі майбутні покоління. Вона вважається найжахливішою катастрофою в історії людства. Людству відомі прізвища всіх героїв-пожежників, які першими стали до бою з непокірним реактором. Ми низько схиляємо голови перед ними і з особливим почуттям їх вшановуєм! Велика Вам подяка і низький доземний уклін! Нехай будуть вдячні та уважні люди до Вас, щодня, щохвилини, завжди! В школі відбулися тематичні заходи та уроки пам’яті, присвячені ліквідаторам наслідків катастрофи на ЧАЕС.