Сайт вчителя математики та основ здоров'я Ткачук Інни Володимирівни
 
Якщо вас турбують педагогічні проблеми, цікавлять нові методичні прийоми, приваблює розмаїття шкільного життя або ви бажаєте знайти щось корисне, то я рада вітати кожного на сторінках мого сайту.
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Besucherzahler
счетчик посещений

Новости

Новости: 1138
17.04.2015

Вітаємо з перемогою!

Команда «МНС» стала переможцем І та призером ІІ етапу Всеукраїнського фестивалю ДЮП
12.03.2015

Конкурс знавців усної народної творчості "Українські самоцвіти"

Як річка, народжуючись, живиться водними джерелами, так і література бере початок із чистих джерел фольклору. Цікаво й весело пройшов між командами 5-А та 5-Б класу конкурс знавців усної народної творчості «Українські самоцвіти».
12.03.2015

Презентація книг

Для учнів 7, 9 класів пройшла презентація книг В.Закруткіна «Матерь человеческая» та О.Довженка «Україна в огні». Струмом найвищої напруги передавалася від серця до серця, видавлюючи в слухачів ту святу, світлу і горду сльозу, якої ніхто і ніколи не соромиться. Неможливо повністю розкрити образ жінки-матері в роки Великої Вітчизняної війни, не згадавши знаменитий твір видатного українського письменника О.П.Довженка «Мати». Суворо красивою є героїня новели , проста українська жінка Стояниха, яка переховувала у своїй хаті двох російських юнаків-льотчиків і за це загинула від рук окупантів. Написана в романтично-піднесеному ключі, новела «Мати», звучить як легенда про нескореність духу жінки - патріотки, про велич дружби російського і українського народів. За висловом самого О.Довженка, Стояниха є синтезом української жінки.
05.03.2015

тиждень української мови та літератури

Згідно зі шкільним планом роботи березень розпочався тижднем української мови та літератури. Мета проведення тижня полягала в підвищенні загальної мовної культури, прищепленні любові до української мови та літератури. Розпочався тиждень тематичною книжковою виставкою «Україно! Ти моя молитва!» Протягом тижня було проведено ряд виховних заходів: - Конкурс знавців української мови «Українськії слова»; - Конкурс знавців усної народної творчості «Українські самоцвіти»; - Літературний вернісаж поезії учнів « Барви слова»; - «Шевченко відомий і незнайомий». Перегляд та обговорення художнього фільму; - «Шевченко – художник». Відеоекскурсія до музею; - Урок – роздум «Жінки у долі Шевченка»; - Виставка літератури «Ми чуємо тебе, Тарасе, крізь віки».
27.02.2015

Рейди

Представники Ради з профілактики злочинності школи здійснили профілактичний рейд по запобіганню бездоглядності, безпритульності, злочинності дітей у сім’ях, що перебувають у складних життєвих обставинах.
26.02.2015

Переможці обласного етапу Всеукраїнських олімпіад

Вітаємо Антоненка Максима і Плаксій Ксенію з перемогою в обласному етапі Всеукраїнських олімпіад з історії та правознавства. Дякуємо вчителю Бєляковій О.О. за підготовку переможців. Вітаємо Магду Ольгу з перемогою в обласному етапі Всеукраїнських олімпіад з російської мови та літератури. Дякуємо вчителю Крят О.В. за підготовку переможця.
22.02.2015

Уроки мужності

В класних колективах відбулися години мужності «Героями не народжуються, героями стають», «Герой-земляк антитерористичної операції на Сході України Солодовнік Є.», «Майдан. Революція гідності. Герої Небесної сотні».
21.02.2015

День рідної мови

Відбулися заходи з нагоди Дня рідної мови: розгорнута книжкова виставка, усний журнал «Наше диво калинове, кохана українська мово!», книжкова виставка «Мова, як сповідь народу», бібліографічний огляд, книжковий вернісаж «Рідна мова чиста, як роса».
21.02.2015

Вдячність переможцю і його вчителю

Вітаємо Крята Вадима - переможця третього етапу ХІV Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості за темою: «Ми є. Були. І будем ми! Й Вітчизна наша з нами» (І. Багряний) у номінації «Література».
10.02.2015

Всеукраїнський дитячий літературний конкурс «Захистимо країну від лиха»

З метою залучення дітей різного віку до вивчення та популяризації правил пожежної та техногенної безпеки, формування у них навичок обережного поводження з вогнем, виховання почуття відповідальності за збереження від вогню та інших надзвичайних ситуацій навколишнього середовища, учні Шматько О.О., Крят О.В., Компанієць Н.П. взяли участь у Всеукраїнському дитячому літературному конкурсі «Захистимо країну від лиха». З допомогою вчителів школярі створили свої поетичні збірки.