Сайт вчителя математики та основ здоров'я Ткачук Інни Володимирівни
 
Якщо вас турбують педагогічні проблеми, цікавлять нові методичні прийоми, приваблює розмаїття шкільного життя або ви бажаєте знайти щось корисне, то я рада вітати кожного на сторінках мого сайту.
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Besucherzahler
счетчик посещений

Новости

Новости: 1130
16.03.2019

"Школа майбутнього першокласника"

З 1 грудня 2018 року розпочала свою роботу «Школа майбутнього першокласника». Завдання вчителів - допомогти майбутнім учням якомога швидше адаптуватися в новому середовищі. Підготовчі курси допоможуть малюкам познайомитись зі школою, вчителями, класами, предметами, які вони вивчатимуть вже за півроку. Сподіваємось, що навчання малюків у школі стане приємною подією в житті кожної родини.
15.03.2019

Урок-конкурс за творчістю Т.Г.Шевченка « Вогонь Тарасової душі»

Життя і творчість Тараса Шевченка – не до кінця звідана сторінка нашої історії. Розкривати таємниці характеру митця цікаво й захоплююче.
13.03.2019

Вітаємо кращих ілюстраторів до творів Т.Г.Шевченка!

Під час відзначення Шевченківських днів у школі був проведений конкурс на кращого ілюстратора творів великого Кобзаря "Це мій Шевченко".
12.03.2019

Турнір юних мовознавців «Барвами грай, рідне слово!»

У школі проходить тиждень української мови та літератури. Дві команди юних мовознавців 6-А, 6-Б класу «Український віночок» і «Барвінок» помірялися філологічними силами під час турніру «Грай барвами, рідне слово!».
07.03.2019

Тиждень російської мови та зарубіжної літератури у школі

З 04 по 07 березня у школі проходив тиждень російської мови та зарубіжної літератури.
07.03.2019

Свято для мам: "Матусенько рідна, зі святом тебе!"

Учні 2-А класу разом з класним керівником Долгополовою І.І. привітали мам з чудовим святом 8 Березня .Прекрасні вірші, чудові пісні, весняний вальс-все це було виконано для найрідніших людей,наших мам. А в подарунок, мами приготували нам смачний стіл.
07.03.2019

Конкурс "Міс Веснянка -2019"

Напередодні 8 Березня у 7 -А класі відбувся конкурс "Міс Веснянка -2019"
07.03.2019

Міс Веснянка -2019

Напередодні прекрасного весняного свята 8 Березня у 7-А класі пройшов конурс "Міс Веснянка -2019"
07.03.2019

"Нам березень дарує чудо..."

Учні 3-А класу 7 березня привітали з Міжнародним жіночим днем найрідніших людей-мам та бабусь .Під час конкурсно-розважальної програми звучали веселі пісні , гуморески та смішинки. Діти запросили матусь до художнього вернісажу , на якому були виставлені їх портрети , створені художниками -третьокласники . Справжнє весняне диво подарувала нам весна-свято для всієї родини!
21.02.2019

Лінійка "Мова- це життя основа"

«Мова – життя основа», таку назву мала святкова лінійка, присвячена Всесвітньому дню мови. Виступаючі, учні 10 класу разом з класним керівником Компанієць Н.П., розповіли присутнім про значення мови в житті людини, який тернистий шлях пройшла вона, як важливо для кожного українця знати, володіти своєю, рідною мовою. Доповнила розповідь дітей книжкова виставка «Плекатимеш мову – цвістимуть слова», з якою познайомила учнів школи завідувач бібліотекою Большова Н.О.