Сайт вчителя математики та основ здоров'я Ткачук Інни Володимирівни
 
Якщо вас турбують педагогічні проблеми, цікавлять нові методичні прийоми, приваблює розмаїття шкільного життя або ви бажаєте знайти щось корисне, то я рада вітати кожного на сторінках мого сайту.
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Besucherzahler
счетчик посещений

Новости

Новости: 1135
08.02.2019

"КРОК ДО ЗІРОК"

На базі Будинку творчості дітей та юнацтва відбувся гала-концерт районного фестивалю «Крок до зірок». Найменшими переможницями стали: учениця 1 класу Лантух Олександра та учениця 2 класу Мірошніченко Ангеліна, які подарували всім глядачам море позитиву та гарний настрій.
07.02.2019

"Безпека очима дітей"

Учні 11 класу: Ворон Дмитро та Романенко Антон взяли участь у конкурсі для учнів середніх навчальних закладів освіти "Безпека очима дітей", організованого Департаментом науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації, Національним технічним університетом (ХПІ), Малою Академією Безпеки Життєдіяльності (МАБЖ).
01.02.2019

Конкурс малюнка

Учні 2-8 класів закладу освіти взяли участь у Всеукраїнському конкурсі дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей», присвяченому Дню охорони праці в Україні.
29.01.2019

"Їх було триста..."

Учні 8-А класу підготували та провели лінійку до Дня пам'яті Героїв Крут.
29.01.2019

Книжкова виставка

В пам'ять про Героїв Крут шкільним бібліотекарем організована книжкова виставка "Пам'ятаємо Героїв Крут..." , яка дає учням можливість познайомитися з однією із сумних сторінок історії нашої держави.
26.01.2019

Школа майбутнього першокласника

Після зимових канікул продовжує свою роботу "Школа майбутнього першокласника".
24.01.2019

Перемога у конкурсі

Осадча Тетяна, учениця 6-Б класу посіла ІІ місце у номінації "Кращий індивідуальний графічний твір "Моя громада" обласного конкурсу для дітей та молоді "Місцеве самоврядування- це ми!". Вітаємо!!!
22.01.2019

День Соборності України

У 3-А класі до Дня Соборності України 22 січня було проведено годину спілкування на тему «Соборна мати Україна – одна на всіх , як оберіг!» Учні переглянули відеофільм про історію боротьби українського народу за свободу, незалежність , державність . Поглибили свої знання про день єднання східних та західних українських земель 21 січня 1919 , що став днем народження єдиної незалежної держави - України. 22 січня учні запамятають як день важливого державного свята!
22.01.2019

День Соборності України

У 3-Б класі було проведено годину спілкування до Дня Соборності України, на якій учні поглибили знання з історії державотворення України, ознайомилися з цікавими фактами про державу, із пазлів скали карту України, і, наостанок, тримаючи один одного за руки, діти утворили нерозривний єдиний ланцюг – символ єдності нашої країни.
22.01.2019

Книжкова виставка

До Дня Соборності України бібліотекарем школи було презентовано виставку літератури. Учні школи познайомилися з книгами, представленими на ній та взяли участь у вікторині "Під синьо-жовтим прапором свободи з'єднаємо великий наш народ".