Сайт вчителя математики та основ здоров'я Ткачук Інни Володимирівни
 
Якщо вас турбують педагогічні проблеми, цікавлять нові методичні прийоми, приваблює розмаїття шкільного життя або ви бажаєте знайти щось корисне, то я рада вітати кожного на сторінках мого сайту.
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Besucherzahler
счетчик посещений

News

News: 1141
Sep 20, 2019

СТОП булінг

В рамках Всеукраїнського тижня протидії булінгу з учнями 4-А класу було проведено годину спілкування "СТОП булінг!"
Sep 20, 2019

Відкриття оновленого музейного комплексу

У рамках проєкту "Разом у майбутнє" в Барвінківській ЗОШ І-ІІІ ст.№2 оновлено "Музейний комплекс". До складу «Музейного комплексу" ввійшло 3 музеї: народознавчий музей «Берегиня» (керівник Крят О.В.), музей історії школи «Берег дитинства» (керівник Шматько О.О.), історико-краєзнавчий музей «Пошук» (керівник Бєлякова О.О.)
Sep 18, 2019

"Стоп Булінг"

18 вересня 2019 року в рамках проведення Всеукраїнського тижня з протидії булінгу відбулася зустріч з начальником Барвінківського районного відділу державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції в Харківській області Т.В. Гармаш, яка провела урок на тему: «Стоп булінг» для учнів 5-6 класів.
Sep 16, 2019

У музеї "Берегиня"

З початком нового навчального року розпочалися екскурсії у музеї "Берегиня".
Sep 15, 2019

День фізкультури та спорту України

Учні 3-А класу з великим задоволенням долучилися до Дня фізкультури та спорту України. Змагання, розминка, веселі старти, підтягування - лише невелика частина нашого спортивного дня.
Sep 13, 2019

День фізичної культури та спорту!

13.09.2019 учні 5-Б класу взяли участь у святкуванні Дня фізичної культури та спорту. Також відбулись спортивні змагання між учнями 5-А і 5-Б класу. Дітей захопив справжній дух суперництва і вони доклали максимальних зусиль щоб перемогти. Але рахунком стала нічия, тож перемогла дружба!
Sep 13, 2019

Олімпійський тиждень

Олімпійський тиждень розпочався святковою лінійкою, на яку завітали Феміда, Іфрит та Мудрець. Цікавими були їхні розповіді про історію виникнення олімпійського руху. Директор закладу Н.В. Рудьковська поба-жала всім присутнім спортивних здобутків. Почесний громадянин міста, майстер спорту, заслужений тренер України Ведмідь О.А., розповів про шлях у спорті та про досягнення його вихованців.
Sep 12, 2019

День фізичної культури та спорту

12 вересня на стадіоні міста відбулися спортивні змагання , присвячені Дню фізичної культури та спорту. Здобувачі освіти Барвінківської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 із великим задоволенням взяли у них участь і гідно виступили у таких спортивних дисциплінах, як стріт-бол, де дівчата 8-11 класів посіли І місце, а хлопці - ІІ , міні – футбол, де учасники 6-7 класів вибороли ІІІ місце.
Sep 12, 2019

ВІТАЄМО!!!

Вітаємо Анастасію Лаврінець, випускницю 11 класу, яка посіла почесне ІІ місце в змаганнях з настільного тенісу в особистому заліку!!! Бажаємо подальших перемог у спорті!!!
Sep 10, 2019

Тільки той, хто пам'ятає минуле, вартий майбутнього...

10.09.2019 учні 5-Б класу відвідали Барвінківський краєзнавчий музей.