Сайт вчителя математики та основ здоров'я Ткачук Інни Володимирівни
 
Якщо вас турбують педагогічні проблеми, цікавлять нові методичні прийоми, приваблює розмаїття шкільного життя або ви бажаєте знайти щось корисне, то я рада вітати кожного на сторінках мого сайту.
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Besucherzahler
счетчик посещений

News

News: 1137
Mar 12, 2015

Конкурс знавців усної народної творчості "Українські самоцвіти"

Як річка, народжуючись, живиться водними джерелами, так і література бере початок із чистих джерел фольклору. Цікаво й весело пройшов між командами 5-А та 5-Б класу конкурс знавців усної народної творчості «Українські самоцвіти».
Mar 12, 2015

Презентація книг

Для учнів 7, 9 класів пройшла презентація книг В.Закруткіна «Матерь человеческая» та О.Довженка «Україна в огні». Струмом найвищої напруги передавалася від серця до серця, видавлюючи в слухачів ту святу, світлу і горду сльозу, якої ніхто і ніколи не соромиться. Неможливо повністю розкрити образ жінки-матері в роки Великої Вітчизняної війни, не згадавши знаменитий твір видатного українського письменника О.П.Довженка «Мати». Суворо красивою є героїня новели , проста українська жінка Стояниха, яка переховувала у своїй хаті двох російських юнаків-льотчиків і за це загинула від рук окупантів. Написана в романтично-піднесеному ключі, новела «Мати», звучить як легенда про нескореність духу жінки - патріотки, про велич дружби російського і українського народів. За висловом самого О.Довженка, Стояниха є синтезом української жінки.
Mar 5, 2015

тиждень української мови та літератури

Згідно зі шкільним планом роботи березень розпочався тижднем української мови та літератури. Мета проведення тижня полягала в підвищенні загальної мовної культури, прищепленні любові до української мови та літератури. Розпочався тиждень тематичною книжковою виставкою «Україно! Ти моя молитва!» Протягом тижня було проведено ряд виховних заходів: - Конкурс знавців української мови «Українськії слова»; - Конкурс знавців усної народної творчості «Українські самоцвіти»; - Літературний вернісаж поезії учнів « Барви слова»; - «Шевченко відомий і незнайомий». Перегляд та обговорення художнього фільму; - «Шевченко – художник». Відеоекскурсія до музею; - Урок – роздум «Жінки у долі Шевченка»; - Виставка літератури «Ми чуємо тебе, Тарасе, крізь віки».
Feb 27, 2015

Рейди

Представники Ради з профілактики злочинності школи здійснили профілактичний рейд по запобіганню бездоглядності, безпритульності, злочинності дітей у сім’ях, що перебувають у складних життєвих обставинах.
Feb 26, 2015

Переможці обласного етапу Всеукраїнських олімпіад

Вітаємо Антоненка Максима і Плаксій Ксенію з перемогою в обласному етапі Всеукраїнських олімпіад з історії та правознавства. Дякуємо вчителю Бєляковій О.О. за підготовку переможців. Вітаємо Магду Ольгу з перемогою в обласному етапі Всеукраїнських олімпіад з російської мови та літератури. Дякуємо вчителю Крят О.В. за підготовку переможця.
Feb 22, 2015

Уроки мужності

В класних колективах відбулися години мужності «Героями не народжуються, героями стають», «Герой-земляк антитерористичної операції на Сході України Солодовнік Є.», «Майдан. Революція гідності. Герої Небесної сотні».
Feb 21, 2015

День рідної мови

Відбулися заходи з нагоди Дня рідної мови: розгорнута книжкова виставка, усний журнал «Наше диво калинове, кохана українська мово!», книжкова виставка «Мова, як сповідь народу», бібліографічний огляд, книжковий вернісаж «Рідна мова чиста, як роса».
Feb 21, 2015

Вдячність переможцю і його вчителю

Вітаємо Крята Вадима - переможця третього етапу ХІV Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості за темою: «Ми є. Були. І будем ми! Й Вітчизна наша з нами» (І. Багряний) у номінації «Література».
Feb 10, 2015

Всеукраїнський дитячий літературний конкурс «Захистимо країну від лиха»

З метою залучення дітей різного віку до вивчення та популяризації правил пожежної та техногенної безпеки, формування у них навичок обережного поводження з вогнем, виховання почуття відповідальності за збереження від вогню та інших надзвичайних ситуацій навколишнього середовища, учні Шматько О.О., Крят О.В., Компанієць Н.П. взяли участь у Всеукраїнському дитячому літературному конкурсі «Захистимо країну від лиха». З допомогою вчителів школярі створили свої поетичні збірки.
Feb 10, 2015

Всеукраїнський юнацький фестиваль «В об’єктиві натураліста»

Враховуючи важливість охорони навколишнього середовища, а особливо водних ресурсів України, учні школи взяли участь у районному (відбірковому) етапі Всеукраїнського юнацького фестивалю «В об’єктиві натураліста». Школярі 5-а,б, 7, 9-а, 10 досліджували річки, які протікають територією Харківської області й Слов’янського району Донецької області: знайомилися із історичним минулим річки, басейном цього водного об’єкта, з використанням її водних ресурсів, дізнавалися про екологічні проблеми, давали рекомендації щодо захисту річок. Створені на конкурс презентації можуть бути використані на уроках географії, природознавства, біології, екології, Харкіщинознавства при вивченні водних об’єктів та екологічних проблем навколишнього середовища.